ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Στον παιδότοπο Clubino τα παιδικά πάρτι είναι μοναδικά όπως μοναδικό είναι και το κάθε παιδί!

Ο χώρος του παιδότοπου με τα φωτεινά χρώματα, τα παιχνίδια, τις κατασκευές, τα φουσκωτά και την μουσική θα χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία στο παιδί σας, και οι καλεσμένοι σας θα μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι!

Στην ανακαινισμένη ειδική αίθουσα πάρτι, η διακόσμηση με τα έντονα χρώματα, o ειδικός φωτισμός LED που αλλάζει χρώματα ανάλογα με την επιλογή του παιδιού, καθώς και οι παιδικοί Ήρωες που είναι ζωγραφισμένοι στον τοίχο, είναι σίγουρο ότι θα χαρίσουν αξέχαστα γενέθλια στο παιδί σας αλλά και σε εσάς!

Εμπιστευτείτε σε μας και στο έμπειρο προσωπικό μας τα γενέθλια του παιδιού σας, κι εμείς σας υποσχόμαστε ένα ξέφρενο πάρτι στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Παιδικά Πάρτυ - Παιδότοπος στο Περιστέρι - Clubino
Παιδικά Πάρτυ - Παιδότοπος στο Περιστέρι - Clubino

Μέσα από την συνεργασία μας με την κ. Τούρτουλλη Ελένη Χρηματοασφαλιστική Σύμβουλος του ομίλου INTERAMERICAN διασφαλίσαμε δωρεάν παροχές υγείας για όλους τους μικρούς μας φίλους και την οικογένεια τους που θα πραγματοποιήσουν το party τους στο χώρο μας.

Με χαρά λοιπόν ανοίγουμε τις πόρτες μας για τα ομορφότερα party του Μπουρναζίου χαρίζοντας σας παροχές υγείας

Υπεύθυνη επικοινωνίας σχετικά με την ενημέρωση παροχών και την διαδικασία έκδοσης των προγραμμάτων υγείας της οικογένειας σας:
Ελένη Τούρτουλλη
Ασφαλιστική και Επενδυτική Σύμβουλος
Αγ. Κωνσταντίνου 57
15124, Μαρούσι, Ελλάδα
Κινητό: 6971763951
Σταθερό: 210 8121 170
Fax: 210 8121 199
E-mail: turtullin@agency.interamerican.gr

Παιδικά Πάρτυ - Παιδότοπος στο Περιστέρι - Clubino